Zweven boven de hoogste zandduinen ter wereld

Namibie op de planning, spaar dan even 4950 rand bij elkaar (ongeveer 350 euro) en zet dit heel snel op je bucket list. Want dit is adembenemend mooi!

Dagelijks gaan de luchtballonnen van Namib Sky Balloon Safaris de lucht in boven de geweldige rode aarde van Sossusvlei in Namibie. Elke ballonvlucht is een lust voor het oog waarbij de grootste zandduinen van de wereld, met Big Daddy (330 meter) als hoogste onder de mand langsglijden. De rode aarde in één van de droogste gebieden ter wereld (35 mm regen per jaar) is uniek in haar soort. De Baloon Safari is inclusief champagne ontbijt in de woestijn. Naast de Balloon Safari kan je in de omgeving Quadbiken, culturele bezoeken plegen en zelfs naar een waterval. En in Namibie zijn nog veeeel meer mooie dingen te zien. Check de website van Namibië voor meer ideeën en inspiratie.

no images were found

Gijs ging naar de grootste vakantiebeurs van Afrika, de INDABA2015, in Durban en zocht naar de mooiste Afrikaanse vakantiebestemmingen voor komend jaar

Tags:

  • Gijs Hardeman

    Co founder

    Een nieuwsgierige, creatieve, energieke avonturier. Altijd op zoek naar nieuwe plekken om te surfen, kajakken, skien, snowboarden en andere activiteiten te doen.

You May Also Like

Citizen M Londen

Hoe kan iemand die zelf buiten de hotelindustrie komt zo’n succesvol hotelconcept neerzetten? Daar ...

Video Friday: A Skiërs Journey Dubai

Wij waren al heel erg fan van de de film die Jordan Manley over ...

Eten bij The Horse Shoe Lusaka

In veel Afrikaanse landen overheersen de (voornamelijk Zuid-Afrikaanse) fastfoodketens. Ook in het Zambiaanse Lusaka ...