Zweven boven de hoogste zandduinen ter wereld

Namibie op de planning, spaar dan even 4950 rand bij elkaar (ongeveer 350 euro) en zet dit heel snel op je bucket list. Want dit is adembenemend mooi!

Dagelijks gaan de luchtballonnen van Namib Sky Balloon Safaris de lucht in boven de geweldige rode aarde van Sossusvlei in Namibie. Elke ballonvlucht is een lust voor het oog waarbij de grootste zandduinen van de wereld, met Big Daddy (330 meter) als hoogste onder de mand langsglijden. De rode aarde in één van de droogste gebieden ter wereld (35 mm regen per jaar) is uniek in haar soort. De Baloon Safari is inclusief champagne ontbijt in de woestijn. Naast de Balloon Safari kan je in de omgeving Quadbiken, culturele bezoeken plegen en zelfs naar een waterval. En in Namibie zijn nog veeeel meer mooie dingen te zien. Check de website van Namibië voor meer ideeën en inspiratie.

no images were found

Gijs ging naar de grootste vakantiebeurs van Afrika, de INDABA2015, in Durban en zocht naar de mooiste Afrikaanse vakantiebestemmingen voor komend jaar

Tags:

  • Gijs Hardeman

    Co founder

    Een nieuwsgierige, creatieve, energieke avonturier. Altijd op zoek naar nieuwe plekken om te surfen, kajakken, skien, snowboarden en andere activiteiten te doen.

You May Also Like

Winter Activities: Langlaufen

NextDestination skiet of snowboardt natuurlijk erg graag. Maar naast de traditionele wintersporten is er ...

Golden Circle IJsland

IJslands meest bekende toeristische rondje is de Golden Circle. De waterval Gullfoss, het National Park Þingvellir en de geothermal ...

Skiën in Afrika, a dream come true

Toen ik jaren geleden hoorde van de mogelijkheid om te skiën in Zuid-Afrika was ...