Zweven boven de hoogste zandduinen ter wereld

Namibie op de planning, spaar dan even 4950 rand bij elkaar (ongeveer 350 euro) en zet dit heel snel op je bucket list. Want dit is adembenemend mooi!

Dagelijks gaan de luchtballonnen van Namib Sky Balloon Safaris de lucht in boven de geweldige rode aarde van Sossusvlei in Namibie. Elke ballonvlucht is een lust voor het oog waarbij de grootste zandduinen van de wereld, met Big Daddy (330 meter) als hoogste onder de mand langsglijden. De rode aarde in één van de droogste gebieden ter wereld (35 mm regen per jaar) is uniek in haar soort. De Baloon Safari is inclusief champagne ontbijt in de woestijn. Naast de Balloon Safari kan je in de omgeving Quadbiken, culturele bezoeken plegen en zelfs naar een waterval. En in Namibie zijn nog veeeel meer mooie dingen te zien. Check de website van Namibië voor meer ideeën en inspiratie.

no images were found

Gijs ging naar de grootste vakantiebeurs van Afrika, de INDABA2015, in Durban en zocht naar de mooiste Afrikaanse vakantiebestemmingen voor komend jaar

Tags:

  • Gijs Hardeman

    Co founder

    Een nieuwsgierige, creatieve, energieke avonturier. Altijd op zoek naar nieuwe plekken om te surfen, kajakken, skien, snowboarden en andere activiteiten te doen.

You May Also Like

Peak Walk bij Glacier 3000

Honderdzeven meter lang is-ie. En op drieduizend meter hoogte. De enige hangbrug ter wereld ...

‘Op mijn vijfde kreeg ik al mijn eerste hondenslee’

Portret van hondengids Jenny: ‘Op mijn vijfde kreeg ik al mijn eerste hondenslee’ Dat ...

Video Friday: Zeilend de wereld over

Bij het zien van deze beelden borrelt er een jaloezie op van jewelste. In ...