Voorwaarden vouchers

NextDestination maakt afspraken met leuke, interessante en mooie reisproducten (zoals reisgadgets, auto- en camperverhuurbedrijven, accommodaties en aanbieders van reizen), hier verder het desbetreffende reisproduct te noemen. Op deze manier kunnen we lezers kosteloos leuke aanbiedingen doen. Echter, NextDestination.nl heeft met het desbetreffende reisproduct geen contractuele verbinding nog is NextDestination.nl een officiële wederverkoper. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan de vouchers en NextDestination.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden indien het desbetreffende reisproduct tegenvalt. De aankoop van het desbetreffende reisproduct moet dus worden gezien als een contractuele verbinding tussen de klant en de aanbieder van desbetreffend reisproduct. Wel zullen wij bij slechte ervaringen van lezers direct onderzoek doen en kijken of het desbetreffende product nog wel bij de lezers van NextDestination.nl past. Verder dient men zich te realiseren dat zowel NextDestination.nl als het desbetreffende reisproduct deze afspraken te allen tijde kunnen stopzetten zonder verdere opgaaf van reden, ook als er reeds vouchers zijn gedownload. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat het desbetreffende reisproduct van eigenaar is gewisseld, failliet is gegaan of simpelweg besluit niet meer mee te werken met kortingen, gegeven via derden.

Verder geldt voor de vouchers dat deze

… persoonlijk zijn en alleen voor lezers van NextDestination.nl

.. in sommige gevallen niet kunnen worden ingewisseld omdat het desbetreffende reisproduct ze op die datum niet accepteert (bv in hun hoogseizoen).

… niet uitgewisseld mogen worden met derden.

… niet voor commerciële doeleinden mogen worden gebruikt

… niet mogen worden doorverkocht

… niet inwisselbaar zijn voor geld.

… alleen gelden bij particuliere en individuele boekingen van het desbetreffende reisproduct

… niet mogen worden gebruikt indien het desbetreffende reisproduct ook via een andere reisorganisatie is geboekt (zie alleen bij particuliere en individuele boekingen).

… ten allen tijde door zowel NextDestination.nl of het desbetreffende reisproduct kunnen worden geweigerd zonder verdere opgaaf van reden.

“Get inspired & pack your bags”