Video Friday: Drijvend voetbal veld in Thailand

Deze video ging in 2011 viral. Bijna vijf miljoen mensen bekeken dit filmpje op Youtube en ook al was het een reclame voor een bedrijf, het was een hit, een raak filmpje over dromen waarmaken. Karine van NextDestination bezocht Koh Panyee en dit voetbalveld voor een reportage.

“Men leeft er eenvoudig en relatief onbezorgd. Er is een school, een moskee, en zelfs een voetbalveld. Niet zomaar één, maar een drijvend voetbalveld. Mét bijbehorende voetbalclub. Zelfs in de zinderende zon spelen de jongens een potje voetbal, terwijl de meisjes het interessanter vinden om te poseren voor onze camera’s, ons ansichtkaarten of andere prulletjes te verkopen, maar vooral met ons te oefenen op hun high-five. Want cool kids heb je overal.”

Lees deze volledige reportage over Phang Nga en Krabi hier.

Tags:

  • NextDestination.nl is er voor de sportieve reiziger, de avontuurlijke cityhopper en de nieuwsgierige vakantieganger. Wij gaan voor jou op zoek naar te gekke plekken, ontmoeten de leukste locals vol prachtige verhalen en geven je verrassende tips. Soms luxe, soms budget, maar altijd op onze eigen manier. Om je te helpen bij die ene vraag: What’s your NextDestination?

You May Also Like

Verwennerij in Crans-Montana

We berichtten gisteren al over de witte deken die over Veysonnaz neerdaalde, maar Crans-Montana ...

Nendaz begraven onder 40 cm wit goud

“Ik zie liever niets met deze sneeuw dan dat het strakblauw is.” En zo ...

Jij nieuwe slippers, zij nieuwe slippers!

Wie kiest voor Wishbones, kiest ervoor om één van de miljoenen kinderen in Afrika ...