Verwennerij in Crans-Montana

We berichtten gisteren al over de witte deken die over Veysonnaz neerdaalde, maar Crans-Montana aan de andere kant van de vallei doet ook aardig mee. Wat een heerlijk gebied is dit! Groots, ruim opgezet, lekker mondaine en eindelijk ook hier lekkere sneeuwcondities. Doordat het voornamelijk in de zon ligt, had dit gebied het zwaar, heel zwaar. Maar dat is dus voorbij. Mooi zeg! We hadden maar één dag om de poeder te testen, de pistes af te carven en een vette Pain Americain te eten, maar dit is er zo ééntje om je nog lang te herinneren. Voor iedereen die zeker richting Crans-Montana gaat: mazzelaars!

cranmontana20168cranmontana20163cranmontana20167cranmontana20166cranmontana20165cranmontana20164cranmontana20162cranmontana20161
 

Vast in de sfeer van Crans Montana komen? Like het facebookbericht (anders kunnen we je niet traceren) en maak kans op een muts en zonnebril van het gebied!

cranwinactie2

Tags:

  • Gijs

    Co founder

    Een nieuwsgierige, creatieve, energieke avonturier. Altijd op zoek naar nieuwe plekken om te surfen, kajakken, skien, snowboarden en andere activiteiten te doen.

You May Also Like

Van boven is alles nog mooier, Biarritz in elk geval wel!

In vakantieoorden check ik altijd direct wat het hoogste punt is. Ik heb overzicht ...

Laat je leiden door de zonnewijzer

De wintersport omvat niet alleen skiën. Sterker nog: voor veel wintersporters beslaat het sportieve ...

Diepe sneeuw rondom de Sonnenkopf

Het heeft al een tijdje niet gesneeuwd en daarom is er weinig poedersneeuw. Gisteren ...