Tijdens de Vierdaagsefeesten staat Nijmegen een week lang op zijn kop. Vind je wandelen suf? Dan heb je de Vierdaagse nog niet meegemaakt. Wereldwijd komen mensen naar de stad om aan dit grootste wandelevent deel te nemen en feest te vieren. Een must voor iedereen die Nijmegen op haar best wilt zien en beleven!

Vierdaagse feesten
Vierdaagse feesten

Maak een wandeling door de stad. Door het centrum, rondom de kerk, de parken en langs het water. Dan leer je Nijmegen, haar rijke historie en de leuke, bijzondere plekken pas écht kennen. En natuurlijk kun je onderweg overal terecht voor een goede koffie of lekkere snack.

Nijmegen3
De Stevenskerk en de Waag. © Mathijs Hanenkamp

Ga na een dag stad of avondje stappen de natuur in. Vanuit de stad wandel je zo de natuur in. Water, bos, vennen of heuvels. Door haar perfecte ligging vind je het hier allemaal.

Nijmegen1
Het Waalstrandje. © Mathijs Hanenkamp

Houd je wel van een biertje? Dan mag je stadsbrouwerij de Hemel niet overslaan. Het monumentale pand is sowieso de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast vinden er in het centrum geregeld bierfeesten plaats. Herfst, lente(bok); het wordt hier allemaal gevierd!

Bezoek het Honigcomplex: dé culturele hotspot aan de Waal. Naast goed eten en drinken is er kunst, cultuur, een indoor beachvolleybalveld en worden er wekelijks evenementen georganiseerd.

Tags:

  • NextDestination.nl is er voor de sportieve reiziger, de avontuurlijke cityhopper en de nieuwsgierige vakantieganger. Wij gaan voor jou op zoek naar te gekke plekken, ontmoeten de leukste locals vol prachtige verhalen en geven je verrassende tips. Soms luxe, soms budget, maar altijd op onze eigen manier. Om je te helpen bij die ene vraag: What’s your NextDestination?

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Beautiful Baskenland met een koppige peuter

“Reizen met je kind, hoe jong ook, is een fantastische belevenis.” Zoals zoveel reizigers ...

Met de Afrikaanse stoomtrein terug in de tijd

Het is 1895 in Zuid-Afrika. Het is een feestelijke, zonnige dag in Inchanga. Het ...

Skiles is niet alleen voor kinderen

“Zonder les kom je soms gewoon niet verder.” Jürgen, onze gids gedurende twee dagen ...