Hartstikke handige handschoenen

We verliezen ze bij bosjes door de jaren heen. We laten ze in de ski lift liggen, uit de stoeltjeslift vallen of er is er gewoon één weg. Geen idee hoe, wat en waar, maar weg zijn ze zeker. Tot ik eindelijk de meest handige handschoen van dit moment om mijn handen geschoven kreeg.

 

10Peaks heeft handschoenen met een rits boven de knokkels die open kan en zo je vingers ruimte geeft voor het maken van een foto, het geven van een hand of het drinken van een goed glas Erdinger. En dat is fijn, want je hoeft de handschoenen dus niet continue uit te doen. In het begin is het even wennen, maar al gauw wil je niet anders meer. Klein nadeel is dat de rits wel een beetje kou binnenlaat en als je hem vergeet dicht te ritsen en in de sneeuw valt je handschoen vol zit. Verder alleen maar voordelen. Ik heb de handschoenen ook bij ander werk gebruikt. Hierbij klim ik honderden stalen ladders op en moet continue de rits open om mijn handen vrij te maken. De handschoenen zijn intussen versleten, maar de rits werkt nog prima. Van deze aankoop krijg je nooit, maar dan ook echt nooit spijt. Ja, ok, als je ze in de lift laat liggen…

Extra product info

Meer info op 10peaksgloves.com en je kan ze in Nederland bijvoorbeeld kopen bij de Bever, Zwerfkei en Twinseasons.

Bron

NextDestination doet af en toe een equipment check. Even kijken of het echt zo handig/leuk en gaaf is als de producenten zeggen. Bij ons geen goede referenties voor slechte producten omdat ze adverteren of het gratis weggeven. Fair en square. Ook zullen we af en toe samples weg geven als prijs. Houd daarom de NextDestination facebook page goed in de gaten. Gijs test deze handschoenen al jaren en was daarom de aangewezen persoon om deze lofzang te schrijven.

Tags:

  • Gijs

    Co founder

    Een nieuwsgierige, creatieve, energieke avonturier. Altijd op zoek naar nieuwe plekken om te surfen, kajakken, skien, snowboarden en andere activiteiten te doen.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Destination Unknown

Ik loop de hotelkamer in, gooi mijn tas op het bed en mijn jas ...

Winter Activities: Ice diving

NextDestination skiet of snowboardt natuurlijk erg graag. Maar naast de traditionele wintersporten is er ...

De Sint Bernard

Iedereen kent ze. Uit films, cartoons of van posters over Zwitserland. De grote Sint ...