Happy days buiten de boundary

Soms heb je gewoon heel veel geluk. In Lake Louise konden we door stom toeval, right time, right moment, right people, een dag op pad met Merik en Army (bijnaam) van de plaatselijke Ski-Patrol. Zij hadden een dagje vrij en gingen touren buiten de boundary. In de Canadese backcountry is natuurlijk geen lawinecontrole en daarom is het heel erg fijn om met twee kenners op pad te zijn. En ondanks dat de dag totaal wit begon trok het wolkendek langzaam open en trakteerde het terrein ons op een paar fantastische poederafdalingen. Onze mooiste dag tot nu toe! Enjoy de foto’s en video. En ben je de groene Alpenweiden zat, dan kunnen we echt aanraden om nu de oversteek te maken, Alberta ligt er geweldig bij!

Lake Louis222Lake Louis219Lake Louis221Lake Louis220Lake Louis217Lake Louis218Lake Louis215Lake Louis216Lake Louis213Lake Louis214Lake Louis211Lake Louis212Lake Louis210Lake Louis27Lake Louis28Lake Louis29Lake Louis26Lake Louis24Lake Louis25Lake Louis22

Vlog Lake Louis touring – CanadaOut of boundary in Lake Louise. In Canada is zat poedersneeuw te vinden.

Posted by NextDestination on woensdag 23 december 2015


Bron:

Gijs en Vincent gingen voor De Telegraaf, Wepowder, High Life Plus magazine naar Alberta. Onderzoeken of een winterbestendige camper via Travelhome het ideale vervoersmiddel voor een wintersport is of niet.

Tags:

  • Gijs Hardeman

    Co founder

    Een nieuwsgierige, creatieve, energieke avonturier. Altijd op zoek naar nieuwe plekken om te surfen, kajakken, skien, snowboarden en andere activiteiten te doen.

You May Also Like

Een schip als berghut, de fjorden als privé skigebied

In IJsland kun je op een zeer bijzondere manier skitouren. De Aurora Arktika, een ...

Bierbrouwers in de line up

De ingang belooft niet veel soeps. Een zware houten deur in metalen frame met ...

Texels bier: niet alleen voor eilanders

Als je naar Texel gaat, vergeet dan Heineken, Grolsch en Brand. Op Texel drink ...