Give Away Gadget: Zwitserse muts

NextDestination.nl krijgt af en toe wel eens een cadeautje toegespeeld om leuk(er) te schrijven over een bepaald gebied. Een give away in de vorm van een gadget, kledingstuk of andere item. En dat is eigenlijk niet nodig, want we schrijven over reizen en reizen is leuk. Dus dat mooie verhaal komt er toch al. Bij ons stapelen de gadgets zich op en dus is dit een mooi moment om ze weg te geven. Deze muts van Zwitserland bijvoorbeeld. Dit favoriete reisland van NextDestination is goed voor 4 seizoenen bomvol met activiteiten. Bijvoorbeeld in het hart van Zwitserland Engelberg of het mondaine Lugano.

ZWITSERLAND-En om kans te maken op deze gadget hoef je alleen maar dit bericht te liken (vanaf de facebook pagina anders kunnen we je niet traceren). Vrijdag gaan we loten en sturen we de gadget naar je op als je hem hebt gewonnen.

Vandaag in de loterij een heerlijk warme muts van Zwitserland. Ons topmodel Rafael Félix presenteert hem voor je.

Tags:

  • NextDestination.nl is er voor de sportieve reiziger, de avontuurlijke cityhopper en de nieuwsgierige vakantieganger. Wij gaan voor jou op zoek naar te gekke plekken, ontmoeten de leukste locals vol prachtige verhalen en geven je verrassende tips. Soms luxe, soms budget, maar altijd op onze eigen manier. Om je te helpen bij die ene vraag: What’s your NextDestination?

You May Also Like

De sterren van de Trois Vallées

Het succesverhaal van chef Jean Sulpice (37) vertoont veel parallellen met de imagoverandering van ...

Nendaz begraven onder 40 cm wit goud

“Ik zie liever niets met deze sneeuw dan dat het strakblauw is.” En zo ...

In een dag op en neer naar Bulgarije voor een potje boarden

Corendon biedt vanaf december 2015 wintersportvakanties aan naar de Bulgaarse skigebieden  en Pamporovo. Als ...