Give Away Gadget: Skimuts Snowmass Colorado

NextDestination krijgt af en toe wel eens een cadeautje toegespeeld om leuk(er) te schrijven over een bepaald gebied. Een give away in de vorm van een gadget, kledingstuk of andere item. En dat is eigenlijk niet nodig, want we schrijven over reizen en reizen is leuk. Dus dat mooie verhaal komt er toch al. Bij ons stapelen de gadgets zich op en dus is dit een mooi moment om ze weg te geven. Ons model Rafael Félix laat hem zien.

snowmass-mutsVandaag in de loterij een mooie rode muts van Snowmass in Colorado. Gijs deed een trip naar winters Colorado voor verschillende kranten en kreeg deze gadget op zijn hoofd gezet. Like dit bericht op de facebook page (anders kunnen we je niet traceren ) om kans te maken. Vrijdag (morgen) einde middag wordt de winnaar bekend gemaakt en sturen we de prijs naar de winnaar op.

Tags:

  • NextDestination.nl is er voor de sportieve reiziger, de avontuurlijke cityhopper en de nieuwsgierige vakantieganger. Wij gaan voor jou op zoek naar te gekke plekken, ontmoeten de leukste locals vol prachtige verhalen en geven je verrassende tips. Soms luxe, soms budget, maar altijd op onze eigen manier. Om je te helpen bij die ene vraag: What’s your NextDestination?

You May Also Like

De pata negra varkentjes van Extremadura

Mooi weer, opnieuw. Dat wordt weer een lekker fietsdagje! Door een prachtig steeneikenlandschap fiets ...

Een schip als berghut, de fjorden als privé skigebied

In IJsland kun je op een zeer bijzondere manier skitouren. De Aurora Arktika, een ...

Vier seizoenen in Noorwegen

Het veranderen van de seizoenen heeft iets magisch. Elk jaargetijde ontluikt zich weer een ...