Give Away Gadget: Bijzondere Afriski muts

afriski-mutsNextDestination.nl krijgt af en toe wel eens een cadeautje toegespeeld om leuk(er) te schrijven over een bepaald gebied. Een give away in de vorm van een gadget, kledingstuk of andere item. En dat is eigenlijk niet nodig, want we schrijven over reizen en reizen is leuk. Dus dat mooie verhaal komt er toch al. Bij ons stapelen de gadgets zich op en dus is dit een mooi moment om ze weg te geven. Deze muts van Afriski bijvoorbeeld. Dit bijzondere skigebied in Lesotho was er ééntje die wij zeker nooit zullen vergeten.

En om kans te maken op deze gadget hoef je alleen maar dit bericht te liken (vanaf de facebook page anders kunnen we je niet traceren). Vrijdag gaan we loten we en sturen we de gadget naar je op als je hem hebt gewonnen.

Vandaag in de loterij een heerlijk warme muts van Afriski. Ons topmodel Rafael Félix presenteert hem voor je.

Tags:

  • NextDestination.nl is er voor de sportieve reiziger, de avontuurlijke cityhopper en de nieuwsgierige vakantieganger. Wij gaan voor jou op zoek naar te gekke plekken, ontmoeten de leukste locals vol prachtige verhalen en geven je verrassende tips. Soms luxe, soms budget, maar altijd op onze eigen manier. Om je te helpen bij die ene vraag: What’s your NextDestination?

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Top 3 ervaringen van onze Rovos Rail treinreis

1: Safari in Nambiti Game Reserve  Dit Game Reserve is volledig opgetrokken uit oud-boerenland. In tien jaar ...

Vivian Reijs’ NextDestination

Ze slaat liever een zomervakantie over dan een wintersport te missen. Maar als ze ...

Twee Spaanse genieën in Luik

27 februari opende in het treinstation Liège-Guillemins de tentoonstelling “De Salvador à Dalí”. Het ...