Olivier Rutgers

Olivier RutgersAllround vakantieganger, want geniet evenveel van een ontspannen strand vakantie en een intensieve wintersport. Warm en koud, actie en ontspanning, alles is goed als er maar tijd gemaakt wordt voor het allerbelangrijkste van de dag: uitgebreid eten en drinken. Culinaire hoogtepunten worden vooral gezocht op plekken waar geen Nederlander te vinden is. Aanpassen aan de lokale cultuur is dan een must en juist leuk. Dus in Italië espresso drinken en spaghetti eten met alleen een vork. In India thee drinken en rijst met de blote handen eten.

Favoriete bestemming

“Die bestaat niet, want ik kom graag op nieuwe plekken. Wel zit Italië heel erg diep in mijn hart doordat ik er een aantal jaar gewoond heb. Het plaatsje Forte dei Marmi komt heel erg dichtbij mijn favoriete plek, maar het liefst ontdek ik nieuwe plekken. Zolang ik goed ‘blend’ in de omgeving ben ik in mijn nopjes.”

Ultieme reis?

“Een wereldreis op de bonnefooi. Geen plannen, geen stress, geen eindbestemming. Wegblijven tot het geld op is of de zin weg. Blijven hangen daar waar het goed voelt tot impulsief de volgende bestemming uit de lucht komt vallen.”

Portfolio

Olivier is eigenaar van Lastmoment.nl dat webdesign, fotografie, video, grafische vormgeving en web development verzorgt.

olivier@nextdestination.nl

Alle posts van Olivier