Martijn Ronday

Martijn RondaySurf Filosoof

Martijn is een surfende reiziger of is het nou een reizende surfer… anyway hij surft, reist en is van het avontuur in combinatie met cultuur. Hij houdt van mensen en de verschillen tussen culturen. Met deze blik ziet hij dingen die anders zijn, maar ook overeenkomsten. Hierover filosofeert hij graag en deelt dit in een blog of foto’s.

Voor NextDestination zal hij vooral bloggen. Hierin deelt hij zijn kijk op de wereld en probeert hij je uit te dagen om ook eens anders te kijken naar de wereld om je heen.

Opdrachtgevers

Martijn is oprichter van online surf medium I Love Surfing. Verder schrijft hij voor Ride on Retreats, I Love the Seaside en Skiinformatie.nl.

Bucket list

Martijn gelooft niet in een bucket list. Dat zit de vrijheid om te doen en te laten wat je wilt in de weg. Je moet je niet te laten leiden door een lijst. Daarom heeft hij een lijst met schier onmogelijke dingen gemaakt zodat er geen drive is om het daadwerkelijk te gaan doen. En wie weet wordt er dan spontaan toch ooit één afgevinkt. Op de never to achieve bucket list staan bijvoorbeeld een Boeing 747 besturen, Kelly Slater naar huis surfen (op pipeline), 350 kilometer per uur door Monaco scheuren, werken bij de X-files en een jaar mee op tour met de Surf World League. “En ach, voeg de Mount Everest er ook maar aan toe.”

Favorite brands

Merken waar ik mij mee verbonden voel zijn Sony, O’Neill Wetsuits, Virgin, Quiksilver Kleding, Sex Wax, Hart Beach, I Love Surfing en Visor.

martijn@nextdestination.nl

Alle posts van Martijn