Lex van den Bosch

Is fulltime reisjournalist-fotograaf voor outdoorbladen en reisorganisaties, begeleidt fotoreizen en geeft lezingen. Van huis uit bioloog. Woonde twee jaar in de outback van Namibië waar hij een safari camp opbouwde aan de Fish River Canyon.
Houdt van buitensport, natuur, beesten en planten, een beetje geologie, een vleugje geschiedenis, talen, lekker eten en bovenal van reizen, verhalen maken en fotograferen. ‘’Nieuwsgierigheid naar de wereld mijn drijfveer. Waar ik ook ben, ik wil altijd dingen weten, mensen ontmoeten en zelf in beweging zijn. Hoe onbevooroordeelder ik me opstel, hoe interessanter het reizen uiteindelijk wordt.’’

Voor NextDestination gaat Lex je de wereld door zijn lens mee laten beleven. Te voet, fietsend, op de ski of desnoods op een kameel, maar altijd met een nieuwsgierige insteek. Want nieuwsgierig is hij al van kinds af aan.

Opdrachtgevers

Lex publiceert in Reismagazine SNP-Natuurreizen, Op Pad, Hike & Trekking, E-bike & Trekking, Snow magazine en Hoogtelijn, Mitra magazine, Hondenleven en Pharos reizen magazine.

_MG_2411_MG_2489_MG_6707_MG_75111996 namibie CNP canyon viewAran_snowshoe-3333costa_rica-1781Dag 4 en 5 Zweinstein Express 4Ecokayak-7251Mountainbiken Vulkaaneifel 14Rhodos-Turkije-13436Rhodos-Turkije-14356Turijn-4453untitled-6970zwtserland_st_bernardpas_winter-6414-Edit

Bucket list

Op de bucketlist een mooi rijtje bestemmingen die de komende jaren worden afgevinkt. Georgië, Mozambique, Japan, Montenegro, Brits-Guyana, Groenland, Lofoten, Zuidwest USA en de Ararat. Albanië en Costa Rica is hij al geweest, maar hij is zeer nieuwsgierig hoe het er daar nu aan toe gaat.

lex@nextdestination.nl

Alle posts van Lex