I Like Local

Sanne van I like Local is een avonturier, vrijbuiter, dromer, zingever en entrepreneur die momenteel in Kenia woont. “Er gaat niets boven een land te ontdekken door er te wonen. Met name India en Brazilië hebben me veel rijke inzichten gegeven die ik niet had gekregen als ik in Nederland was blijven wonen. Daar ben ik enorm dankbaar voor.”In 2014 is I Like Local van start gegaan. Een product van al het bovenstaande waarmee ze reizigers en locals verbind en waarde creëert voor beiden. Voor NextDestination.nl schrijft Sanne zo af en toe een perfect gelokaliseerd verhaal.

Geuren, kleuren, landschap en hitte.

India en Brazilië zijn mijn absolute favorieten. India prikkelt de zingever en spirituele kant in mij. Ik ken geen land dat zo rijk en overweldigend is: in termen van kleuren, geuren, landschap, hitte en drukte. Het prikkelt al je zintuigen. Het heeft diepgang en karakter. Brazilië daarentegen spreekt de vrijbuiter in mij aan. Het land roept een en al blijheid en vrolijkheid op: de taal, de mensen, de muziek en de ‘laid back spirit’.

Mijn ultieme reis? Een tijd ‘huis vrij’ zijn. Met een camper de wijde wereld in, bij voorkeur Afrika of Zuid Amerika, je overgeven aan wat de dag je brengt, los van alle verplichtingen en materiele zaken.

Verdere info:

Website: www.i-likelocal.com
Facebook: www.facebook.com/andilikelocal
Instagram: www.instagram.com/i_like_local