Gijs Hardeman

Gijs Hardeman

Adventure Dad

Een nieuwsgierige avonturier. Altijd op zoek naar nieuwe plekken om te surfen, te kajakken, te skiën, te snowboarden of om welke andere activiteit dan ook te doen. Woonde in Italië, Nieuw-Zeeland, Zambia en Zuid-Afrika en droomt altijd van volgende reizen. Kreeg een gezin, maar wist vrouw en kind naadloos in te passen in zijn reizende bestaan. Sterker nog, met zijn drieën reizen ze nóg meer.

Voor NextDestination zal Gijs vooral schrijven en fotograferen over actieve en avontuurlijke reizen. Verwacht skireportages, surfreizen en slow travel langs mooie routes met een camper met zijn gezin of met vrienden.

Opdrachtgevers

Gijs schrijft als freelancer voor onder andere De Telegraaf, Metro, Sp!ts, JFK Magazine, verschillende regionale kranten, Bergen Magazine, 360 graden, Viva Mama, Fabulous Mama en High Life Plus uit België. Winnaar South African Tourism Award 2016 categorie Beste Reisfotografie.

GijsHardeman1GijsHardeman2GijsHardeman3

Bucket list 

Er is zo veel moois in de wereld, maar de mooiste plekken worden voor mij toch bepaald door de golven die er aan land komen. Mijn droomreis is een fietstocht, met surfplanken achterop, van Biarritz naar de Sahara. Langs de Franse, Spaanse, Portugese en Marokkaanse kust. Daarnaast geloof ik erg in slow travel; door langer op één plek te blijven ervaar je de bestemming zo veel beter. Hoog op mijn bucket list staat surfen in IJsland, freeriden in Mozambique en een slow travel trip langs de zandduinen van Namibië.

Favourite brands

Gijs heeft een aantal favoriete merken waar hij mee samenwerkt of die hij test. Thule uit Zweden is zijn favoriete tassen -en accessoiremerk. Skiën gebeurt al jaren met plezier op Atomic ski’s en zijn kleding is van Mountain Hardwear. Andere favoriete merken zijn: 10peaks (handschoenen), G3 (tourskivellen) en surfboards van Peter Lawson.

gijs@nextdestination.nl

Alle posts van Gijs