Alexandra Gossink

Camper Nomad

Met haar favoriete bagage (surfboard, laptop en camera) is Alexandra vooral langs de kust te vinden in haar camper. Ze gaat liever op één plek de diepte in dan heel veel spots af te vinken. Soms waagt ze een uitstapje het binnenland in en kan een stad haar boeien. Maar meer nog dan plekken en feiten zijn het de mensen die ze ontmoet die de inspiratie voor een verhaal vormen.

Voor NextDestination zal Alexandra vooral over Europa verhalen. Ging ze vroeger als backpacker en reisleider vooral voor verre bestemmingen, nu zijn haar pijlen op dit continent gericht. Ga met haar op pad langs de ruige kust van Bretagne of Noord Spanje. Ontdek ingeslapen dorpen, ontmoet trotse Sardijnen, über-vriendelijke Britten, krijg de beste tips over seaside steden als Lissabon en Barcelona of zie de schoonheid van Scandinavië.

Opdrachtgevers

Alexandra schrijft en produceert reportages voor onder andere het AD, Columbus Magazine, 6-Surf Magazine, Drift Surf Magazine, Buitenleven, Parool, Yoga Magazine en stelt reisgidsen samen voor Favoroute. Momenteel maakt ze ‘I Love the Seaside, the Surf & Travel Guide to southwest Europe’. Haar portfolio is te vinden op www.zee-inkt.nl en lees meer over de Surf & Travel guide op www.Ilovetheseaside.com.

alexandragossink3alexandragossink6alexandragossink4alexandragossink1alexandragossink5alexandragossink2

Bucket list

Alexandra heeft haar pijlen op Europa gericht, maar dat betekent niet dat er geen dromen van verre reizen zijn. Op de bucketlist van deze Camper Nomad staan California en Baja California in 1 trip, een surf&travel guide schrijven over India & Sri Lanka, aan een mooi surf&yoga retreat deelnemen en meer van Zuid-Amerika zien. Oh en in Europa een road trip door Scandinavië maken. Enough to sea dus nog!

Favorite brands

Alexandra is groot fan Roxy, C-skins, Passenger Clothing en voor de innerlijke mens een kopje koffie van Lavazza.

alexandra@nextdestination.nl

Alle posts van Alexandra