Droombaan: Solliciteren naar “The World’s Laziest Job”

lamzac droombaan

Stel je eens voor.. betaald krijgen terwijl je geniet op het strand samen met je beste vrienden, reist door Europa, feest tot de zon op komt en chillt en relaxt wanneer het jou uitkomt. Sounds good? Lamzac heeft sinds vandaag de de perfecte baan voor jou en jouw 2 of 3 beste vrienden!

Gelukkige luiaard

Zij zijn namelijk op zoek naar Ambassadeurs die de Lamzac gaan promoten en verkopen op zonnige bestemmingen in Europa. Klinkt als een droombaan toch? Als vervoersmiddel krijg je een extreem cool busje mee, een budget voor eten, drinken en benzine. Daarnaast kan de gelukkige luiaard extra geld verdienen voor elke Lamzac die hij of zij verkoopt. (je moet dus af en toe wel ff opstaan en iets doen…)

lamzac droombaan
Zout Fotografie

Van hotspot naar hotspot

De roadtrip start in Nederland en onderweg naar het zonnige zuiden worden diverse gave hotspots aan gedaan. Ze zoeken 3 teams van 3 of 4 vrienden (team Juni – team Juli – team Augustus) die samen van hotspot naar hotspot willen reizen gedurende 1 maand. De vacature voor deze slaapverwekkende baan vind je op de website van Lamzac.

Lamzac droombaan
Of op de camping

Mee naar Afrika

NextDestination.nl gaat de komende maanden ook een Lamzac uitproberen in het altijd zonnige Afrika dus wellicht ga je hem af en toe eens voorbij zien komen. Check hieronder ook nog even het filmpje om in de vibe te komen. 

Tags:

Cheaptickets
  • Gijs Hardeman

    Co founder

    Een nieuwsgierige, creatieve, energieke avonturier. Altijd op zoek naar nieuwe plekken om te surfen, kajakken, skien, snowboarden en andere activiteiten te doen.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Corendon afvalscheiding

Corendon start met afvalscheiding aan boord

Dat is fijn nieuws, want wij hopen natuurlijk ook dat de reisindustrie meegaat met ...

Op 5 verschillende manieren wandelen in de Franse bergen

Dat je in de Franse bergen goed kan wandelen is natuurlijk bekend, maar welke ...

Hartstikke handige handschoenen

We verliezen ze bij bosjes door de jaren heen. We laten ze in de ...