Jonathan Vandevoorde

Jonathan Vandevoorde is oprichter en hoofdredacteur van Bergen Magazine en leidt ook de redactie van Wandelmagazine. Daarnaast publiceert hij als freelance journalist en fotograaf regelmatig reis- en buitensportreportages in Nederland en België. In een vorig leven was hij reisleider in het Westen van Amerika en leerde hij er zijn vrouw kennen. Hij is een fanatiek bergwandelaar en organiseert elk jaar enkele wandelreizen in de Alpen en Amerika. Hij heeft twee kinderen, een konijn en een hamster.

Voor NextDestination neemt Jonathan je mee naar zijn favoriete plekken in Europa en Noord-Amerika. Welke plekken dit zijn? Als hij er maar in de natuur kan wandelen en fotograferen, of lekkere wijn kan degusteren!

Opdrachtgevers

Naast Bergen Magazine en Wandelmagazine publiceert Jonathan in AS Adventure Magazine, De Morgen Magazine, Columbus Travel, Trouw (weekendbijlage), Plus Magazine, ZIN Magazine, Het Laatste Nieuws (weekendbijlage), Italië Magazine, VAB Magazine, Touring Magazine en de online-editie van National Geographic Traveler N/B.

Alle posts van Jonathan