Vincent van Binsbergen

Sinds 2007 reist hij, gewapend met een camera en een paar ski’s, door de wereld op zoek naar de beste sneeuw. Hierbij staat hij net zo graag voor als achter de camera om, met name bewegend, beeld te schieten en te (video)bloggen. Geen wintersport met tweehonderd pistekilometers en volle apresski, maar in de kleinere pareltjes op zoek het vrije gevoel wat je eigen spoor in de sneeuw zetten je geeft. Als ik niet op de ski’s sta onderhou ik m’n conditie met rennen, fietsen (race en MTB), surfen en zwemmen.

Voor NextDestination zal hij met name in de winter actief zijn met vlogs, blogs, foto’s, (gebied)reviews gericht op het rijden buiten de gebaande piste paden.

Opdrachtgevers

Vincent vlogt en blogt regelmatig voor Nederlands grootste freeride community Wepowder, verder staat er wel eens een plaatje in snowboard magazine Taste en speelt hij model bij enkele reizen met Gijs.

Bucket list

Op de bucket list bij Vincent dus vooral winterse uitdagingen. Maar voor een rijtje!
Winterkamperen en toerskiën in de Lyngen Alps Noorwegen, Patrouille des Glaciers in Chamonix, heli-skiën in Canada, Mt. Denali in Alaska beklimmen, freeriden in Turkije, off the grid skiën in Georgie, India en Pakistan. Oh en de wat minder ambitieuze dingen zoals skiën en Surfen op dezelfde dag, vulkanen skiën in Chili of boven de poolcirkel. En om het af te toppen een full Ironman Triathlon lopen, fietsen en zwemmen.

Favorite brands

Hij wordt gesponsord door The North Face via Wepowder. Verder is hij groot fan van G3 Skis, Dynafit, 10 peaks, en Norrona

vincent@nextdestination.nl

Alle posts van Vincent