Rian Lanenga

Rian LanengaAdventure Mom

Rian is reislustig waar het kan, maar geen verslaafde globetrotter. Wel werkt zij bewust freelance als communicatietrainer en –adviseur, zodat er veel flexibiliteit is om te reizen. Zij is moeder van twee kleine kindjes en zoekt daarin ook naar uitdagingen om te blijven reizen. “Want wat is er nu mooier dan zelf een brede blik op de wereld te houden en dat ook nog door te geven aan je kinderen en de mensen in jouw omgeving?!”

Voor NextDestination zal Rian vooral schrijven over actieve reizen met kids. En misschien juist ook wel over relaxweken. Zonder kinderen! En verder redigeert zij een deel van de Next-artikelen.

Opdrachtgevers

Rian schreef eerder voor Bergen Magazine, Viva Mama en Fabulous Mama.

Bucket list

Rian houdt ontzettend van het Afrikaanse continent en daar is nog heel veel te ontdekken. Bijvoorbeeld Namibië, waar zij al wel eens is geweest, maar waar ze graag het gezin mee naartoe zou nemen. Ook een campertocht door Zuid-Amerika staat op haar wish list. Dichterbij huis is zij graag op de Waddeneilanden, het liefst alleen. Of alleen met de kinderen. Of met één kindje en later een keer met het andere. In ieder geval: quality time met weinig mensen J.

Favourite brands

Rian geeft helemaal niet om merken of om spullen en kan maar moeilijk afstand doen van ‘gear’ dat al jaren trouwe dienst doet. Maar eerlijk is eerlijk, er komen wel verbeterde producten op de markt (handiger, lichter, kleiner), dus als zij eenmaal gewend is en afscheid van het oude heeft genomen, kan zij er wel van genieten. Maar om nu te zeggen dat zij een favoriet merk heeft…

Alle posts van Rian