Karine Bloem

Bourgondische luxe poes

Lifestylejournalist en storyteller Karine is altijd op zoek naar wat het leven een beetje mooier maakt. Of ze nu een nieuw reisconcept test, de wijngaarden in de Champagne bezoekt, een kookcursus volgt in Toscane of mag neerploffen op een bed in een net geopend designhotel, haar koffer staat altijd klaar. Backpacken doet ze liever niet, glamping wel. Ze begeeft zich het liefst in de ‘urban jungle’ om die ene verborgen hotspot te ontdekken en met locals te socializen waarna ze de ontspanning zal zoeken tijdens een strandvakantie in een (al dan niet) tropisch oord of yoga-retraite.

Voor NextDestination zal ze vooral schrijven, voorproeven, een poging doen tot vloggen en Instagram-waardige momenten vastleggen. In het kader van culinair genot, de hidden gems in een grote wereldstad ontdekken, zen worden in wellness-resorts, en inspiratie opdoen op bijzondere plekjes springt ze sneller dan de bliksem op het vliegtuig.

Opdrachtgevers

Schreef al eerder voor Nu.nl/Lifestyle, Glamour, The International Correspondent, Gentlemen’s WATCH, EasyJet Get up and GO, WENDY magazine, Samsung DISCOVER en The Urbanites. Karine heeft haar eigen digitale lifestyle-magazine: The Digitalistas.

Bucket list

Sushi eten bij Jiro in Tokyo en mij een geisha wanen in Kyoto, de tango dansen in Buenos Aires, roadtrippen langs de US West Coast, naar Coachella én Burning Man.Op safari in Kenia voordat ik bejaard ben en met een verentooi ronddartelen tijdens het carnaval van Rio, alpaca’s knuffelen in Peru en op stap in any random city met Anthony Bourdain lijkt me ook wel eh… gezellig.

Favorite brands

Ik houd wel van een kek koffertje. Anyone? Ook test ik graag het slaapcomfort van hotelbedden evenals de kwaliteit van het daar aanwezige ontbijtbuffet. Verder heb ik systeemcamera’s van Canon en Samsung mogen lenen om mijn avonturen vast te leggen.

karine@nextdestination.nl

Alle posts van Karine